,

ONE NATION Premium Shisha Cubes #26er 1KG

Нарачај online најквалитетен јаглен/жар за наргиле од светскиот познат бренд ONE NATION.

Брза достава во целиот Балкан.

ONE NATION Premium Shisha Cubes #26er 1KG

  • Содржина: 64 коцки
  • Димензии на коцка: приближно 26 x 26 x 26 mm
  • Коцките се направени исклучиво од кокосови лушпи и затоа се чисто природни производи.
  • Без хемиски адитиви
  • Гори подолго и поинтензивно при што прави помалку пепел од останатиот жар за наргиле.
  • Не испушта мирис и нема промена на вкус при пушење.
Тежина 1 кг

Можно и ова ќе ти се допаѓа...