,

ONE NATION Premium Shisha Cubes #27er 1KG

(1 преглед на корисник)

Нарачај online најквалитетен јаглен/жар за наргиле од светскиот познат бренд ONE NATION.

Брза достава во целиот Балкан.

ONE NATION Premium Shisha Cubes #27er 1KG

  • Содржина: 54 коцки
  • Димензии на коцка: приближно 27 x 27 x 27 mm
  • Коцките се направени исклучиво од кокосови лушпи и затоа се чисто природни производи.
  • Без хемиски адитиви
  • Гори подолго и поинтензивно при што прави помалку пепел од останатиот жар за наргиле.
  • Не испушта мирис и нема промена на вкус при пушење.
Тежина 1 кг

1 преглед за ONE NATION Premium Shisha Cubes #27er 1KG

  1. jk

    The best cubes ever!

Прикажи прегледи на сите јазици (3)

Додај рецензију

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можно и ова ќе ти се допаѓа...